Disco

Mandag d. 4. oktober 2010 var der dækket op til den helt store discofest i salen. Discotek Fight Of Sight var på besøg og havde taget det helt store “gear” med. Der har vist aldrig været så mange fede lys og lamper i festsalen.

Discotek Fight Of Sight består af nogle friske unge gutter fra Skælskør, som har noget rigtig fedt udstyr og de kan spille masser af den helt “rigtige” musik til vores dansegulv.Disco 1

I baren var der dækket op med alle de sjove drinks med masser af farve og paraplyer og andet sjov. Der blev lavet masser af “trafiklys” “isbjørne” og hvad de nu ellers hedder.

Aktivitetsudvalget og personalet havde pyntet festligt op i salen med den helt rigtige disco stemning. Der var disco på væggene og disco i loftet. Stemningen var lagt lige fra begyndelsen (og de sjove drinks hjalp da også), så det varede ikke længe førend der var gang i den på danske gulvet.

Det var smadder festligt med det flotte lys og også flot når røgmaskinen blev brugt. Man kan vist godt fornemme stemningen på billederne her på siden.

Ros til aktivitetsudvalg og personale.
Det må I gerne gøre snart igen.