Bonbonland

Aktivitetsudvalget har igen i år valgt at planlægge en tur til det populære Bonbon Land lige syd for Næstved i julemandens landsby Holme Ollestrup. Lad os sige det med det samme, det blev en rigtig succes. Vi havde fyldt en af Egon’s store turistbusser og drog mod det sydlige Sjælland. 

Vi startede dagen med at lade batterierne op i Junglerestauranten med sodavand og en ordentlig gang foder fra den dejlige buffee. Herefter blev alle sluppet løs i parken med aftale om at mødes senere på eftermiddag. Vi fandt hurtigt sammen i 3-4 grupper, som hyggede sammen og selvfølgelig også når grupperne krydsede hinanden. Der var rigtig mange mennesker i parken, som gav lidt vente tid, men vejrguderne, som ellers havde givet efterårsagtigt vejr, spredte deres vinger ud og gav os dejligt vejr med masser af sol.

Under ”Billeder” på hjemmesiden kan du se billeder af hvor meget der blev hygget i parken. Der blev rigtig gået til den i forlystelserne, som kunne give mest muligt ”sug” i maven. Vildsvinet blev fligtigt besøgt, og en del blev våde i Vandrotten. Alle (der havde lyst) fik lov til at prøve forlystelserne. Personalet i parken var ganske søde til at hjælpe os, f.eks. i Bæverrafting blev karrusellen stoppet så vi kunne komme af og på. Mellem forlystelserne var der også tid til at indtage lidt sødt, bl.a. softice blev spist med stor fornøjelse. Sidst på eftermiddagen, da trætheden var ved at melde sig, blev kaffehuset besøgt, og kaffe og kage blev nydt i det gode vejr, mens der blev snakket om alt det var oplevet, og grinet af de sjove oplevelser.

Der er både blevet taget billeder og optaget video i løbet af dagen. Videofilmene er ved at blive set igennem og klippet sammen. Så i løbet af efteråret vil hygge en aften med billederne og filmene.